zondag 11 december 2011

Op naar de trein!

Nog even een last-minute blogje. Over een klein uurtje gaat onze trein en straks komt de taxi al. We zijn er helemaal klaar voor! gewaarschuwd dat het in het noorden behoorlijk wat kouder is, hebben we toch maar wat warme kleren en jassen gekocht. Mam, ik denk dat je wel een beetje jaloers bent op mijn jas, hij is namelijk rood:p Foto komt later wel.
Onze mondvoorraad voor de komende 24 uur bestaat uit brood (uiteraard;) ) en  de nodige andere versnaperingen. Voor een kleine impressie, zie onderstaande foto.

Oh ja, het modebeeld voor vrouwen is trouwens een lichte huid. Waar wij bruinende crèmes in de schappen hebben liggen, worden hier blekingscrèmes verkocht! Gek hè:p


Nou, ik ga nog snel even de laatste dingetjes inpakken en dan horen jullie hopelijk gauw weer van ons!

Groetjes,
Anne

3 opmerkingen:

 1. Het zal ongetwijfeld kouder zijn in Hanoi, maar volgens de buienradar is dat vooral 's avonds en 's nachts. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar je jas, Anne! Jullie hebben daar heerlijk fruit liggen. Wat er in die andere zakjes zit, kan ik helemaal thuis brengen.
  We wachten jullie belevenissen tijdens de lange treinreis wel af. Die 24 uur reizen is niet niks! Hopelijk levert het mooie plaatjes op :)
  Maf, zo'n flesje "healthy white"! Nou, jij voldoet in ieder geval perfect aan het schoonheidsideaal. Maar zo'n smeerseltje lijkt me niet echt gezond.

  Heel veel plezier in Hanoi en tot horens,
  liefs,
  pap en mam
  Rinse en Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne en Nhan, jullie zullen nu inmiddels wel bezig zijn met de lange treinreis. En ongetwijfeld zal er wel van alles te beleven zijn onderweg, zowel in als buiten de trein.
  Mooie tegenstelling in jullie blog, een zak met overheerlijk fruit en andere vrolijkheden en dan zo'n merkwaardig "schoonheidsproduct". Geen wonder dat ze je zo aanstaren, je valt dus niet alleen op je hebt ook nog het hoogste schoonheidsideaal met je blanke huid :-)
  Benieuwd hoe de treinreis jullie zal bevallen en wat je allemaal in Hanoi gaat tegen komen.
  Veel plezier in ieder geval gewenst!
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen